De ziel van je bedrijf – Bedrijfsuitje 2.0.
Is jouw bedrijf klaar om het hoogste potentieel neer te zetten?

 

Schermafbeelding 2019-01-10 om 09.16.17.png

We werken te hard.

En we benutten veel te weinig onze echte talenten.

We werken vanuit ons hoofd in plaats vanuit onze ziel.

Wat we gaan doen, is de werknemers en het bedrijf verbinden met de grootste kracht die er is: de ziel.
Bye bye : te hard werken, burn-out of ontevredenheid.
Hallo: GROOTSE potentiëlen & moeiteloosheid.

Gevolg: een bloeiend bedrijf, met vervulde werknemers en ongekende resultaten.
 

 

Iedereen heeft een unieke blauwdruk. Vanuit onze essentie zijn wij uitgerust met een pakket aan kwaliteiten en speciale talenten. Die talenten vanuit onze ziel worden nog veel te weinig benut. En in plaats daarvan worden we veel te vaak een eenheidsworst. Elke bedrijf, elke werknemer is tot iets unieks in staat. Daarvoor mag je verder kijken dan je neus lang is. Het vraagt om te gaan erkennen dat je meer bent dan gewoon een mens. Dat klinkt misschien spannend of gek. Terwijl de meest succesvolste ondernemers op de wereld  je zullen vertellen dat hun inspiratie vanuit een hogere staat van bewustzijn komt.
De energie die je bent in de kern weer toelaten betekent een antwoord op burn-out’s, tegenvallende resultaten en een onduidelijke koers binnen jouw bedrijf.
Met de ziel praten is wat ik voor jullie ga doen. Ik help bedrijven zicht te krijgen op de ware essentie van het bedrijf. Waarom het bedrijf er is. Waar het grootste potentieel ligt en wat nodig is nu in dit moment om stappen daarnaar toe te zetten. Voor de werknemers individueel maak ik zichtbaar waar hun hoogste potentieel ligt. Wat zijn de unieke talenten en hoe kun je diepe vervulling en flow ervaren in je werk. Waarom zou je het voor minder doen?

Maak je klaar voor antwoorden die je confronteren en het zetten van gedurfde stappen die je ziel van je vraagt. Dan gaan er deuren open die je nu niet voor mogelijk hebt gehouden en kan jouw bedrijf en de werknemers hun volledige potentieel gaan bereiken.

 

Hoe?

De dag start met een enerverende groepssessie aan alle werknemers. Daarin laat ik de ziel van het bedrijf horen en van het individu. Vragen kunnen gesteld worden en ik laat jullie horen wat er vanuit hoger bewustzijn over wordt gezegd. Concrete stappen worden vanuit de ziel benoemd.
Na deze groepssessie is er tijd voor reflectie. Een wandeling. Een meditatie. Stilte. Wat lekkers te eten.
Vervolgens steken jullie de harten bij elkaar en gaan concreet maken wat er gezegd is voor het bedrijf en voor jou als individu. Wat mag je gaan doen?
Tenslotte vindt er opnieuw een groepssessie plaats waarin ik vanuit Source jullie vragen zal beantwoorden die zijn opgekomen.
Je mag er op vertrouwen dat er een hele nieuwe koers klaarligt en de eerste stappen daarnaar toe aan het einde van de dag.

Jullie ontvangen van mij na afloop een samenvatting van de stappen naar jullie hoogste potentieel.

Natuurlijk is er de gelegenheid om naar een aantal weken of maanden opnieuw een dag in te plannen. De groei stopt nooit namelijk en daarin kan verdere ondersteuning via mij vanuit jullie eigen kern behulpzaam zijn. Naast dat het gewoon ontzettend mooi, verrijkend en vernieuwend is wat zo’n verbinding met de ziel van je bedrijf brengt.

Interesse of een vraag?