Wie ben ik -

Saskia, geboren in 1982, op 24 december. Moeder van 2 dochters. Samenwonend met vriend. En hond.

Een Guiding Force naar Liefde.
Daarvoor gebruik ik mijn gaven die ik heb als medium.
En nee, ik ben niet een medium, wat je gaat vertellen waar het gouden horloge van je opa ligt.
Ook niet de zweverige variant, maar een down to earth forecaster die hoort wat de wereld nodig heeft.

saskia.png

We zijn kwijtgeraakt wie we in essentie zijn en er is behoefte aan dit weer terug te krijgen.
Daar help ik bij. Ik doe niks meer dan vanuit een hogere laag met je aan de telefoon zitten. Met jouw ziel vorm ik een team. En samen begeleiden we je naar de ultieme verrijking in je leven.
Die ultieme verrijking is voor jou en tegelijkertijd voor de wereld. Daar is het (mij) in de kern allemaal om te doen. Zolang als ik me kan herinneren, weet ik dat ik hier ben om mijn steentje bij te dragen aan het verhogen van het bewustzijn op deze planeet. Neer te zetten dat het Liefde is wat achter alles zit.

Een deel van wat ik overdraag gaat via woorden, een nog groter deel gaat via energie en magie.
Heb ik dat in een opleiding geleerd? Nee, was er altijd al. Net zoals bij iedereen dat wat je het liefste doet en het beste kan, al aanwezig is vanaf het moment dat je geboren wordt.
En ja, natuurlijk is dat een heel groeiproces van herinneren en vertrouwen (geweest), voor mij.

Oh ja en als je je afvraagt of ik m’n hele leven al medium ben? Ja dus, maar ik ben ondertussen GZ-psycholoog geweest en ik heb mindfulness-trainers getraind. En ook heb ik heel wat uren met veel plezier yoga gegeven. Totdat iets in mij schreeuwde dat dit niet de weg was. Ik moest blijkbaar wat met m’n gave doen. En dat doe ik met en vanuit de grootst mogelijke Liefde.