Saskiawebsiterond.png

Wie ben ik -

Wat een vraag, vanuit de ziel bekeken, ik zal je vertellen het veranderd voor m’n gevoel met de dag. Er gaan steeds jasjes uit en er komt meer van de kern terug en dat is oneindig. Maar oké een stukje achtergrondinfo over dit mens- deze ziel- nu ;-):

Ik ben geboren in het jaar 1982, een dag voor kerst.
Als klein meisje was ik bezig met het helpen van anderen en dat is eigenlijk nooit gestopt. Ik wist altijd diep van binnen; dat is waarvoor ik hier ben. Ik ga de wereld mee helpen veranderen.
Mijn waarneming was anders, anders dan waarover werd gesproken in het collectief of in mijn gezin van herkomst. De ‘Sas, ik weet niet waar jij het over hebt’, heb ik vaak gehoord. Ik ging me steeds meer aanpassen aan het collectief en leefde grotendeels vanuit m’n Mind. Het vuur vanuit mijn ziel en het anders zien en doen doofde nooit, dat niet. Ik ging mijn eigen weg, maar zorgde er wel voor dat het binnen het geaccepteerde en zogenaamd veilige kader bleef. Delen van mijn echte kern mochten er lange tijd niet zijn en daar leed ik best onder kan ik je vertellen.
Totdat mijn tweede dochter Yuno werd geboren. Ik kende haar ziel zo goed- ze was al veel langer bij me. Haar bevalling, liet mij zelf opnieuw geboren worden.
Niet zonder slag of stoot. Tjezus, wat was het een heftige tijd/crisis de eerste maanden toen zij er was. Oude pijn kwam boven, en tegelijkertijd opende mijn gaven weer meer en meer. Het was tijd. Ik kon het niet langer verstoppen achter mijn (GZ-)psycholoog zijn of beetjes laten zien in mijn werkzaamheden als opleider van mindfulnesstrainers of yogadocent. Dat wat ik in de kern ben en doe is niet te vangen in een beroep zoals wij dat in onze maatschappij kennen.

Voor mij is de ziel van een ander, of van het collectief, net zo tastbaar als de persoon. Eigenlijk nog wel meer. Ik kan dwars door allerlei lagen heen kijken. En wat ik dan telkens, in alles, ja in alles, weer zie is liefde. Want dat is de kern van ons allemaal. En die boodschappen geef ik door. Want poeh wat is daar een behoefte aan vanuit een diepere laag. Dat we weer gaan voelen wie we echt zijn. Ik zie vaak waar de ziel van de mens die voor me zit in uitblinkt. Wat zijn of haar diepe zielskwaliteiten zijn en wat deze ziel hier komt doen om de Aarde mee op te tillen naar the next-level. Echt, je kunt me er ‘s nachts voor wakker maken.

Een deel van wat ik overdraag gaat via woorden, een nog groter deel gebeurt in de energie en magie die er is als ik verbind met Source. Samen met jou ziel brengen we je vanuit een hele diepe laag in beweging en laten er dingen los en komen er delen bij je terug vanuit je ziel.
Heb ik dat in een opleiding geleerd? Nee, het was er altijd al. (Net zoals bij iedereen dat wat je het liefste doet en het beste kan, al aanwezig is vanaf het moment dat je geboren wordt). En ja, natuurlijk is dat een heel groeiproces en is het nooit af. Ik leer elke dag bij. Met vallen en opstaan. That’s life!

Ik ben zo dankbaar voor alles wat er nu op mijn pad komt, voor alle geweldige zielen die me helpen naar buiten te treden en voor alle zielen die klaar zijn om te ontvangen waar het echt in de kern over gaat. Ik heb er alle vertrouwen in, het is geen makkelijke route, maar- wij gaan als mensen naar een nieuwe tijd waarin de Liefde regeert. Daarvoor ben ik hier.

Dan nog even mijn top 10 waar ik ook heel veel joy bij voel: kinderen (waaronder mijn 2 prachtige dochters), dieren (waaronder Geke, die me zo erg helpt in het werken met mensen), yoga, de natuur, sporten, reizen, de liefde/passie, schrijven,heerlijk eten, massages, ja dat was het wel zo’n beetje, de hoogtepunten dan.