Saskiawebsiterond.png

Wie ben ik -

Saskia, geboren in 1982, op 24 december. Moeder van 2 prachtige dochters. Blij en samenwonend- met vriend. En hetzelfde geldt voor onze hond.

Een Guiding Force naar Liefde. Zo kan ik mijn kern het beste omschrijven.
Daarvoor gebruik ik mijn gaven die ik heb als medium. Wel een medium van de nieuwe tijd: een down to earth forecaster die hoort wat de wereld nodig heeft.

We zijn kwijtgeraakt wie we in essentie zijn en er is behoefte aan dit weer terug te krijgen.
Daar help ik bij. Ik doe niks meer dan vanuit een hogere laag met je aan de telefoon zitten. Met jouw ziel vorm ik een team. En samen begeleiden we je naar de ultieme verrijking in je leven.
Die ultieme verrijking is voor jou en tegelijkertijd voor de wereld. Daar is het (mij) in de kern allemaal om te doen. Zolang als ik me kan herinneren, weet ik dat ik hier ben om mijn steentje bij te dragen aan het verhogen van het bewustzijn op deze planeet. Neer te zetten dat het Liefde is wat achter alles zit. En zo naar het next level van bewustzijn te bewegen.

Een deel van wat ik overdraag gaat via woorden, een nog groter deel gaat gebeurt in de energie en magie die er is als ik verbind met Source.
Heb ik dat in een opleiding geleerd? Nee, het was er altijd al. (Net zoals bij iedereen dat wat je het liefste doet en het beste kan, al aanwezig is vanaf het moment dat je geboren wordt).
En ja, natuurlijk is dat een heel groeiproces en is het nooit af.

Als je je afvraagt of ik m’n hele leven al medium ben? Ja dus, maar ik ben ondertussen GZ-psycholoog geweest en ik heb mindfulness-trainers getraind. En ook heb ik heel wat uren met veel plezier yoga gegeven. Totdat mijn ziel heel hard riep dat dit niet de weg was. Ik moest blijkbaar voluit wat met m’n gaven doen.
En dat doe ik nu met en vanuit de grootst mogelijke Liefde.