Reviews

Florine

Als je denkt aan een medium, dan denk je niet meteen aan Saskia. Het heeft nog steeds een zweverig en misschien wel stoffig imago, misschien heeft het zelfs wel iets met hekserij van doen, als je je begeeft in de wereld van mediums. Saskia straalt rust uit, ze heeft humor, maar ze confronteert je vooral met jezelf. Ze 'praat' met jou op een hogere laag en dat geeft zo ontzettend veel verdieping. De één-op-één sessies die ik met Saskia heb mogen ervaren zijn stuk voor stuk leerzaam, maar gaan ook diep. Je mind kan er niet altijd bij, maar zij zet je gevoel in beweging, waardoor alles helder en concreet wordt. Nee, Saskia is niet zomaar iemand. Ze is een bijzondere, lieve en oprechte ziel. Eentje waarbij je tot rust komt. Een die het leven een stukje luchtiger en duidelijker maakt. En die je in jezelf doet geloven. Magisch, mag je het wel noemen. Nee, dat bestaat dus niet alleen in sprookjes.

De groepssessies zijn van een net zo bijzondere aard. Saskia pikt op wat er gezegd mag worden en wat voor iedereen van toepassing is. Ook dit snap je misschien niet gelijk, en gaat je ego opspelen, maar daar prikt ze al snel doorheen. Saskia wil echtheid. Wil het beste voor jou, vanuit liefde. Geloof me, dat kan niet iedereen. Ik mag wel zeggen dat ze de reis van je persoonlijke ontwikkeling mooi maakt, zonder dat het dus eng is of zweverig wordt. Saskia opent ogen en laat je de mooiste kanten van het leven zien. Like i said, magic.


Sabina

Al sinds dat ik kind ben voelde ik een onrust in mezelf. Verschillende ‘reguliere’ instanties geprobeerd, om met hulp dit bij me weg te nemen. Wat altijd resulteerde in meer onzekerheid in mij, het voelen van een nummer zijn van iemand die uit een studieboek jou vertelt wat je verkeerd doet en hoe je het beter moet doen. Ik voelde me nog meer onbegrepen en verloren dan daarvoor.
Via een vriendin ben ik bij Saskia beland, “die doet dingen anders”. Anders?  wat in hemelsnaam is anders? Via de Skype zouden we praten, een compleet nieuw fenomeen voor mij, maar eigenlijk ook heel fijn. Veilig in mijn omgeving, geen kille wachtkamer met gedateerde tijdschriften en slappe koffie. Nee. Mijn eigen plekkie, hoe kan ik beter over mezelf vertellen dan vanuit mijn thuis? Na het eerste gesprek was ik met stomheid geslagen, okay… iemand die daadwerkelijk naar me heeft geluisterd. die naar me terug lachte wanneer ik een misplaatste grap maak, geen onpersoonlijke gesprekken en iemand die mij  niet vertelt dat ik dingen verkeerd deed, of me het gevoel gaf dat ik het tijdverdrijf was tussen de koffiepauzes door. Geen gekke diagnoses gebaseerd op een studieboek, geen gevoel van verdriet terwijl ik terug naar huis fietste. Ik voelde me anders, ik had energie en lucht in mijn hoofd. Er veranderde daadwerkelijk iets in mij. Saskia vertelde mij niet even hoe het allemaal werkt, nee ze liet mij MIJ en mijn diepste zelf zien en ik vertelde vervolgens mezelf hoe ik werk. Wat? Zit het in mij? De antwoorden? Kon ik mezelf gaan begrijpen? Saskia lief het mij zien, door compassie, geduld en eerlijkheid. Een liefdevolle spiegel voorhouden die mij niet slechter deed voelen, maar een verlichting (letterlijk en figuurlijk) was.
Nu heb ik inmiddels al een aantal jaren  regelmatig gesprekken met Saskia. Door al onze gesprekken is mijn state of mind inmiddels geëvolueerd naar liefde voor mezelf. Maar de gesprekken heb ik nog steeds omdat ik ook naar de kapper ga, mijn nagels laat doen en  dus ook voor mijn innerlijk aan het zorgen ben. de puurheid van Saskia die ik soms een massage van mijn ziel noem (Even die knopen er weer uit. :)) Onmogelijk het gevoel uit te leggen, maar als ik het moet benoemen is magisch het goede woord en dat is het iedere keer weer.


Het was prachtig de groepsreading! Eigenlijk heb ik er geen woorden voor.  Z o  M o o i . Z o  W a r m. Z o  I n t e n s. 
Z o  D i c h t b i j  Z i e l. En onderweg naar huis: H et  H a r t  V o l  L i e f d e.  Z o v e e l  R u s t. Z o v e e l   Z a c h t h e i d. Z o
v e e l  S t e r r e n. Z o v e e l  S t r a l e n. Z o v e e l  L i c h t. Zo Dank voor wat jij brengt. Ps. meer woorden dan ik dacht...;-)

Nurania

Als mindfulness trainer in opleiding leerde ik Saskia kennen. Het eerste wat ze tegen me zei: “hebben wij elkaar eerder ontmoet?” Mij licht in verwondering achterlatend bij de start van de opleiding, want hadden we elkaar eerder ontmoet? …In mijn latere opleidingstraject heb ik supervisie bij Saskia gevolgd en weer later individuele sessies. Ik merk dat ik door deze sessies meer durf te vertrouwen op mijn intuïtie, in mijn werk en het dagelijks leven. Eigenlijk is het benoemde in de sessie een bevestiging van wat ik diep van binnen weet. Zo vaak dat ik voel: Ja! Raak! Door de sessies wordt het een helder inzicht. Waar Mind graag controle wil, kan ik dit nu meer loslaten. Soms gaat Mind er toch mee aan de haal om de puzzel te willen oplossen, maar gelukkig kan ik dat ook als zodanig herkennen. Een leuke en spannende puzzel is het soms ook… 😉

Marieke

Toen ik de Collective Reading van Saskia voorbij zag komen op het weekrooster van de yogastudio, voelde ik direct een nieuwsgierigheid. Ik had geen ervaring met readings, maar iets zei me dat dit wel eens waardevol kon zijn. En dat bleek ook zo te zijn. De sessie met Saskia was zo ontzettend liefdevol. Ik vond het een hele bijzondere ervaring om de aanwezigheid te voelen vanuit een grotere werkelijkheid. Als een warme omhelzing. En gelijktijdig bracht Saskia op een hele heldere manier in woorden over wat de gidsen ons willen meegeven ter ondersteuning van onze essentie. Dankzij Saskia is dit een hele echte, oprechte en indrukwekkende sessie. Zij zorgt ervoor dat ‘out there’ (de gidsen) en ‘in here’ (je lichaam) dezelfde betekenis krijgen. Op een hele aardse en begrijpelijke manier. Ik zou de Collective Reading, en dan vooral in de goede handen van Saskia (die maakt dat je je volledig welkom en veilig voelt), echt iedereen willen aanraden.
Een reading bij Saskia brengt verheldering van wat je diep van binnen zelf eigenlijk wel weet. Zij benoemt wat jij voelt, eigenlijk klets je letterlijk met jezelf. Zij doet dit op een hele rustige en duidelijke manier. Ze verwoord het precies zoals je ziel het bedoelt en daardoor is het gelijk heel herkenbaar. Je ziel wind er geen doekjes om en is altijd zuiver en eerlijk. Daardoor kan het confronterend zijn, maar dat is juist wat ik zo prettig vind. Alles wordt gezegd en blootgelegd. Je krijgt echt inzicht! Van die "O ja, maar natuurlijk" momentjes. Het helpt je om stappen te kunnen zetten, veranderingen door te voeren of patronen te doorbreken. Elke reading is weer anders, omdat je ziel altijd in beweging is. Maar elke reading is zo Raak! Echt heel waardevol. Je hebt er vaak wekenlang nog plezier van, omdat de kwartjes vaak ook later nog vallen... 
Saskia is iemand waar je het liefste de hele dag mee wilt praten. De gesprekken met haar hebben inhoud en zijn daardoor voedend. Ze heeft een heerlijke energie, straalt rust uit, heeft humor en is goudeerlijk. Gewoon een heel mooi mens! Dankbaar dat ik Saskia afgelopen zomer op een retreat heb leren kennen. Voelde heel fijn om in haar energie te mogen zijn die dagen. 
Een reading bij Saskia is een groot cadeau aan jezelf! Het zet je weer met beide benen op de grond. Het geeft richting, helderheid, bevestiging en verdieping. Je hebt echt het gevoel "ik kan er weer tegenaan en heb zin om stappen te zetten." Ik zeg; "gewoon doen en ervaren!!"


Michiel


Shannon