1 op 1- volwassenen

saskiaengekeboom.png

In een reading hoor en voel jij je ziel via mij als kanaal. Je komt in contact met je diepste zelf. Je hoort wat belangrijke stappen zijn voor jou op dit moment.
En waar de pijn zit die jou belemmert om te zijn wie je diep van binnen bent. Je hoort de ondertiteling vanuit je ziel op allerlei gebeurtenissen in jouw leven om te voelen dat ze allemaal jou tot groei hebben aangezet.

Je ziel helpt je in een sessie oude patronen los te laten en ruimte te maken voor nieuw.

Een groot deel van de overdracht is gericht op je laten voelen wat je levensmissie is, welke kwaliteiten/gaven daarvoor in je ziel liggen en hoe je concreet stappen kunt zetten om dat de wereld in te brengen.

Je ziel is nooit alleen. In een reading komen ook heel vaak geliefden, kinderen, familieleden, overledenen vanuit hun ziel of je gidsen aan het woord. Dat brengt een totaal ander perspectief op wat je hier met elkaar beleeft. Het brengt verzachting en helderheid.

Een deel van de overdracht gaat in woorden, het grootste deel gebeurt in energie en vanuit de magie die verbinding met jouw ziel brengt.

Wat er precies aan bod komt in een reading bepaald je ziel. Dat kan iets anders zijn dat jij met je Mind verwacht. Het voelen van je levensmissie is een proces en wil een avontuur zijn. Er zijn vaak stappen nodig voorafgaand aan het voelen van je levensmissie. Het wilt namelijk écht en gegrond.

Een reading is geen kleinigheid. In een sessie ben ik in verbinding met de ziel- Source. Dat betekent dat ik in een diepe meditatie ga en er geen dialoog gaat plaatsvinden. Je ontvangt via mij de overdracht vanuit je ziel. Je komt bij mij om de waarheid te horen. Dat is niet altijd makkelijk. Het is menselijk dat het horen van de waarheid ook pijn aanraakt. De sacred space die ik neerzet, vraagt van jou om je ego in check te houden. Niet -vanuit pijn- te reageren. Dat iseen kwestie van respect voor wat je ontvangt.
Ik ben er niet om je je beter te laten voelen. Het is je eigen verantwoordelijkheid om je goed te voelen. En je ziel geeft je alle tools & richting om dat voor jezelf te creëeren.

Ik werk graag met mensen in trajecten. Dan kunnen jouw ziel en ik je begeleiden naar een ijzersterke, authentieke en gegronde verbinding met je kern. Ga jij je dromen concreet neerzetten en worden jou unieke talenten als ziel iets waar je vanuit werkt. En ga je dwars door alle bovenlagen de liefde voelen en verstaan in alles wat er is.

Praktisch:
Een reading vindt plaats in mijn ruimte in Utrecht, op de Burgemeester Reigerstraat 77.
Of het kan op afstand via Zoom (soort Skype, waarbij je de sessie kunt opnemen).

Je mag de sessie als je live langskomt opnemen op de voice-recorder van je mobiel, zodat je het nog rustig kunt naluisteren. Via Zoom kun je de sessie recorden.
Het is veel informatie wat je niet allemaal meteen hoeft en kunt bevatten. En de energie die in de sessie en na de sessie doorwerkt, maakt dat je dat wat gezegd is nog verder gaat integreren.

Mijn fijne hond is erbij. Zij werkt ook mee in de sessie. (Als je allergisch bent of iets anders, laat het me dan weten).

Een reading duurt ongeveer een uur. Bij een eerste keer hou rekening met wat langer.

Wil je een afspraak voor een reading inplannen? Klik dan hier.
Je kunt zelf een passend moment kiezen in de opties die beschikbaar zijn.
Je ontvangt vervolgens een bevestiging van onze afspraak per mail.

Als je de sessie graag via Zoom wilt doen, geef dat dan aan.
Je ontvangt dan een paar minuten voor onze afspraak een uitnodiging via de email van mij. Je kunt het programma Zoom.us vast downloaden op je computer. (Oja, goed om te weten: je kunt alleen opnemen als je inbelt via je computer, op je mobiel lukt dat niet).


Kinderen & Ouders


Ik laat heel graag aan ouders horen wat de ziel van hun kind zegt.
Dat geeft zoveel inzicht in waarom er bepaalde interactiepatronen zijn en gedrag.

De kinderen van nu zijn gericht op de nieuwe tijd. Dat maakt dat ze een hoog bewustzijn dragen en ons volwassenen voortdurend een spiegel voorhouden.
Het lezen van die spiegel is niet altijd makkelijk. Daarvoor heb je de ziel nodig.
Ik maak het concreet voor je/jullie.

Een reading voor ouders en kinderen, hoeft niet altijd samen met kind te zijn. De kinderen komen vanuit hun ziel ook vanzelf al door als jij als ouder langskomt.
Soms voel ik dat het belangrijk voor je (jongere) zoon of dochter is om rechtstreeks een healing te ontvangen. Dan is het fijn om een afspraak te maken met je zoon/dochter samen (voor een half uur) en dan ontvang je daarna (op een ander tijdstip) van mij de reading 1 op 1.
Aan je kind al wat ouder/tiener is, dan vindt de reading met hen 1 op 1 plaats voor een half uur. Aansluitend vindt er een reading aan jou/jullie als ouder(s) plaats.
Als je twijfelt wat voor jullie past, alleen komen of samen, dan mail mij even.

Ik geef heel graag stem ook aan kinderen die nog niet kunnen praten of kinderen die door ziekte of een mentale beperking zich moeilijk kunnen uitdrukken in woorden.
Er gaat een wereld voor je open als je de ziel van je kind hoort.
Ik vorm heel graag een kanaal voor de prachtige zielen van de kinderen hier op onze aarde. Zij helpen ons naar de nieuwe tijd.

Je kunt een afspraak voor een reading inplannen in mijn online agenda, klik hier.

(Als je samen met je kind wil komen en op een later tijdstip graag de reading aan jou als ouder ontvangt, vermeldt dat dan bij het inplannen van de afspraak. Dan mail ik je nog het tijdstip voor de terugkoppeling)

De sessie vindt plaats op de Burgemeester Reigerstraat 77 te Utrecht. Het kan ook digitaal, via Zoom (soort Skype).


Partners

Onze geliefde. Niet alleen hier om ons gelukkig te maken.
Ook aan je zij om je te laten zien waar het knelt, pijn doet.
Waar jij niet jezelf bent.

Durf je op deze manier naar je partner te kijken, dan kan je relatie de weg vrij maken. Om heel gelukkig te zijn ;-).

In een reading aan partners komen jullie beiden aan bod.

 

Dier & Baas

Honden, katten, paarden. Het zijn zo'n belangrijke metgezellen. 

Ze zijn een spiegel om onszelf beter te kunnen zien. 
Ze begeleiden ons om uit het hoofd en in contact met onze ziel te komen.

Als baas kun je helpen om eerdere ervaringen vrij te zetten voor het dier. 

Een reading voor dier en baas laat zien waarom we zoveel van ze houden.

Voor een afspraak maken, klik hier. Vermeldt er even bij dat het over jou en je dier gaat.