Foto website groepssessie 2.png

Een gids naar Liefde.
Dat ben ik, Saskia.
Ooit opgeleid tot psycholoog. Nu wat ik altijd al was; een nieuwetijds medium.

Ik heb een hele belangrijke taak. -Net zoals iedereen die heeft-.
We zijn als mensen kwijtgeraakt wie we in essentie zijn en er is behoefte aan dit weer terug te krijgen.
Daar help ik bij.
Ik doe niks meer dan vanuit een hogere laag met je aan de telefoon zitten.
Ik vertaal wat je diep van binnen voelt en mag doen om tot je echte zelf te komen.
Je ziel.
Een heel belangrijk deel van wat jouw ziel via mij aan jou vertelt gaat over je levensmissie.
Hoe jij je dromen concreet kunt maken en waar jouw diepste vervulling ligt.

Dat doe ik 1 op 1. En. Dat doe ik met groepen.

De wereld is er klaar voor. Het is tijd. Er is ruimte voor echt. Voor nieuw. 
Zo komen we waar we zo naar verlangen.
Een leven waarin we Liefde voelen dwars door alles heen.
Ben jij klaar voor the next-level?

 

IMG-20190303-WA0012.jpg
Groepsreading foto website 6.png
Schermafbeelding 2019-01-10 om 09.07.08.png


Hoe ik werk 1 op 1:

In een reading hoor en voel jij je ziel via mij als kanaal. Je komt in contact met je diepste zelf. Je hoort wat belangrijke stappen zijn voor jou op dit moment. En waar de pijn zit die jou belemmert om te zijn wie je diep van binnen bent. Je hoort de ondertiteling vanuit je ziel op allerlei gebeurtenissen in jouw leven om te voelen dat ze allemaal jou tot groei hebben aangezet. Je ziel helpt je in een sessie oude patronen los te laten en ruimte te maken voor nieuw. Een groot deel van de overdracht die ik mag aanreiken vanuit de ziel is gericht op je laten voelen wat je levensmissie is, welke kwaliteiten/gaven daarvoor in je ziel liggen en hoe je concreet stappen kunt zetten om dat de wereld in te brengen. Dat is niet altijd meteen in de eerste sessie, er zijn vaak stappen nodig voorafgaand aan het voelen van je levensmissie. Het is en wil een proces en avontuur zijn.

Je ziel is nooit alleen. In een reading komen ook heel vaak geliefden, kinderen, familieleden, overledenen vanuit hun ziel of je gidsen aan het woord. Dat geeft een totaal ander perspectief op wat je hier met elkaar beleeft. Het brengt verzachting en helderheid.

Een deel van de overdracht gaat in woorden, het grootste deel gebeurt in energie en vanuit de magie die verbinding met jouw ziel brengt.

Ik werk graag met mensen in trajecten. Zodat jij zelf in een ijzersterke verbinding met je ziel komt. Je dromen concreet gaat neerzetten. En dwars door alle bovenlagen de liefde kunt gaan voelen en verstaan in alles wat er is.

Wil je een afspraak maken voor een 1 op 1 sessie? Je kunt zelf een geschikt moment kiezen in m’n online agenda. Klik hier.
Lees nog meer (praktische) info onder: ‘Reading’.

Hoe ik werk in groepen:

Ik begin met energiewerk/heling. Dat opent je hart- en zet de kanalen lekker open. Om te kunnen horen wat je ziel allemaal zegt.
Eerst vanuit het collectief. De groep die bij elkaar is gekomen is niet willekeurig namelijk. Ik ga in op thema’s die voor iedereen die erbij is, relevant zijn, ze worden vanuit Source aangereikt.Dan is er ruimte voor specifieke vragen. Jij kunt een vraag stellen, en ik laat je horen wat je ziel zegt. En het mooie is die vraag is voor iedereen in de groep relevant. Een groepssessie brengt je naar een volgende laag van bewustzijn in jezelf. Je ziel wordt concreet. Daar is het allemaal om te doen. Dat jij gaat voelen wie je ten diepste bent en je levensmissie kunt gaan uitdragen. De wereld is er klaar voor, jij ook?
Groepssessies zijn er om vaker te herhalen- want hey, het is een proces!-ik laat je daarin graag telkens de ondertiteling vanuit je ziel voelen. Om dat proces te ondersteunen werk ik met strippenkaarten.

Kijk naar de video’s hieronder om een nog betere indruk te krijgen van wat je mag verwachten!

Fyi: Als je graag je een (groeps)reading wilt ontvangen- Ik ga luisteren naar je ziel. Die weet alles al ;-). Voorinformatie is niet nodig. Het is juist fijner voor mij om blanco een reading in te kunnen gaan.
Iedere reading is uniek en kan aardig wat in je losmaken. Dit betekent ook dat er vragen kunnen opdoemen na wat ik je allemaal heb verteld. Dat is een logisch proces. Luister altijd eerst zelf wat deze vragen betekenen (vaak weet je diep van binnen het antwoord al), maar mocht het niet duidelijk zijn, boek dan een (nieuwe) 1 op 1 sessie in (live of online) of kom weer naar een groepsreading. Ik beantwoord geen vragen per mail/sms/whatsapp. Waarom niet vraag je je misschien af? Omdat dit mij veel energie kost en ik er dan niet optimaal voor je kan zijn. :)

Contact

Ja, ik heb een vraag!

Reviews

Hey- maar wie ben ik om te zeggen wat het met je doet ;-). Klik hier voor reviews. 

Het is tijd voor echt. Geen bullshit meer. We zijn toe aan een nieuwe vorm van spiritualiteit. Het kan heel direct, helder, echt en geaard. Ik doe er in ieder geval m’n best voor. Lees hier het artikel op www.bedrock.nl waarin Anne-Flore dat heel mooi weet te vangen in woord.

 
Instagram

Bij mij vind je op Instagram nieuw & echt. De boodschappen vanuit je ziel. Actuele thema’s bezien vanuit Liefde. Check it out: @saskianefkens.
Regelmatig vinden er ook live Q&A sessies plaats op Instragram. Hoe cool! Ja serieus. Je kunt je vragen doorsturen per DM (direct message).

 

Op de agenda