Foto website groepssessie 2.png

Een gids naar Liefde.
Dat ben ik, Saskia.
Ooit opgeleid tot psycholoog. Nu wat ik altijd al was; een nieuwetijds medium.

Ik heb een hele belangrijke taak. -Net zoals iedereen die heeft-.
We zijn als mensen kwijtgeraakt wie we in essentie zijn en er is behoefte aan dit weer terug te krijgen.
Daar help ik bij.
Ik doe niks meer dan vanuit een hogere laag met je aan de telefoon zitten.
Ik vertaal wat je diep van binnen voelt en mag doen om tot je echte zelf te komen.
Je ziel.
Een heel belangrijk deel van wat jouw ziel via mij aan jou vertelt gaat over je levensmissie.
Hoe jij je dromen concreet kunt maken en waar jouw diepste vervulling ligt.

Dat doe ik 1 op 1. En. Dat doe ik met groepen.

De wereld is er klaar voor. Het is tijd. Er is ruimte voor echt. Voor nieuw. 
Zo komen we waar we zo naar verlangen.
Een leven waarin we Liefde voelen dwars door alles heen.
Ben jij klaar voor the next-level?

 

IMG-20190303-WA0012.jpg
Groepsreading foto website 6.png
Schermafbeelding 2019-01-10 om 09.07.08.png


Hoe ik werk 1 op 1:

Ik word voor jou een kanaal waardoor je ziel tegen je praat. Je ziel is de energie die jij ten diepste bent en waar de wijsheid en liefde zit. Je ziel vertelt je bijvoorbeeld waar je aandacht aan mag geven, waar de pijn zit die doorvoelt wil, waar jij jezelf nog niet bent, wat de ondertiteling is vanuit je ziel op allerlei gebeurtenissen in je leven en wat jouw unieke blauwdruk is met bijbehorende kwaliteiten en gaven waarmee jij de wereld verrijkt. Wat er precies aan bod komt in een reading bepaald je ziel.
Je ziel is nooit alleen. In een reading komen ook heel vaak geliefden, kinderen, familieleden, overledenen vanuit hun ziel of je gidsen aan het woord. Dat geeft een totaal ander perspectief op wat we hier op aarde met elkaar beleven. Het brengt verzachting en helderheid.
Een deel van de overdracht gaat in woorden, het grootste deel gebeurt in energie en vanuit de magie die verbinding met de ziel brengt.

Een reading is geen kleinigheid. In een sessie ben ik in verbinding met de ziel- Source. Dat betekent dat ik in een diepe meditatie ga en er geen dialoog gaat plaatsvinden. Je ontvangt via mij de overdracht vanuit je ziel. Je komt bij mij om de waarheid te horen. Dat is niet altijd makkelijk. Het is menselijk dat het horen van de waarheid ook pijn aanraakt. De sacred space die ik neerzet, vraagt van jou om met respect hierop te reageren.
Ik ben er niet om je je beter te laten voelen. Het is je eigen verantwoordelijkheid om je goed te voelen. En je ziel geeft je alle tools & richting om dat zelf te creëeren.

Ik werk graag met mensen in trajecten. Want je ziel heeft je zoveel te vertellen en natuurlijk is het neerzetten van je levensmissie een proces.
Waar het in een traject op neerkomt is dat mijn tolk-vertaler functie steeds meer naar de achtergrond gaat en jij zelf je ziel ijzersterk gaat voelen. Je dromen concreet gaat neerzetten. En dwars door alle bovenlagen de liefde kunt gaan voelen en verstaan in alles wat er is.

Wil je een afspraak maken voor een 1 op 1 sessie? Je kunt zelf een geschikt moment kiezen in m’n online agenda. Klik hier.
Lees nog meer (praktische) info onder: ‘Reading’.

Hoe ik werk in groepen:

De kracht van een groep is ongekend. Ik ben in een groepssessie een kanaal voor alle zielen die aanwezig zijn samen. De verbinding met elkaar helpt jou om stappen te zetten in het loslaten van je Mind en het verbinden met je diepste kern.
De boodschappen die doorkomen in een groep zijn voor iedereen aanwezig even relevant.
Er kunnen persoonlijke vragen gesteld worden, ik laat je het antwoord van je ziel horen. Dat antwoord en de energie die daarbij vrijkomt zorgt bij iedereen voor een shift.
Je kunt een groepsreading zien als een uitvergroting van de energie van de ziel. Krachtig en zeer helend. Want hey, we doen dit met z’n allen samen!
Elke groepsreading is uniek en brengt jou naar een volgend level.

Kijk voor data van de geplande groepsreadingen onder agenda.Kijk naar de video’s hieronder om een indruk te krijgen van wat je mag verwachten!

Fyi: Als je graag je een (groeps)reading wilt ontvangen- Ik ga luisteren naar je ziel. Die weet alles al ;-). Voorinformatie is niet nodig. Het is juist fijner voor mij om blanco een reading in te kunnen gaan.
Iedere reading is uniek en kan aardig wat in je losmaken. Dit betekent ook dat er vragen kunnen opdoemen na wat ik je allemaal heb verteld. Dat is een logisch proces. Luister altijd eerst zelf wat deze vragen betekenen (vaak weet je diep van binnen het antwoord al), maar mocht het niet duidelijk zijn, boek dan een (nieuwe) 1 op 1 sessie in (live of online) of kom weer naar een groepsreading. Ik beantwoord geen vragen per mail/sms/whatsapp. Waarom niet vraag je je misschien af? Omdat dit mij veel energie kost en ik er dan niet optimaal voor je kan zijn.

Contact

Ja, ik heb een vraag!

Reviews

Hey- maar wie ben ik om te zeggen wat het met je doet ;-). Klik hier voor reviews. 

Het is tijd voor echt. Geen bullshit meer. We zijn toe aan een nieuwe vorm van spiritualiteit. Het kan heel direct, helder, echt en geaard. Ik doe er in ieder geval m’n best voor. Lees hier het artikel op www.bedrock.nl waarin Anne-Flore dat heel mooi weet te vangen in woord.

Happinez beschrijft raak wat het nou is wat ik doe en wat je eraan hebt. Lees het hier.

 
Instagram

Bij mij vind je op Instagram nieuw & echt. De boodschappen vanuit je ziel. Actuele thema’s bezien vanuit Liefde. Check it out: @saskianefkens.
Regelmatig vinden er ook live Q&A sessies plaats op Instragram. Hoe cool! Ja serieus. Je kunt je vragen doorsturen per DM (direct message).

 

Op de agenda