Ben je klaar voor de next-level?

Hoor je ziel in deze groepsreading en weet welke richting je op wil in je levenSchermafbeelding 2019-01-07 om 21.48.37.png


Dit event maakt 2019 een bijzonder jaar voor jou…


Wat ga ik doen in deze groepssessie?
Ik ga je jezelf laten horen. Wel je meest wijze en diepste zelf. Je ziel. Jij hebt mij gevraagd dit aan je te vertellen. Oooeee, spannend en lekker vaag, want hoe kan ik dit nou aan jou vertellen? Het is heel simpel: het wil anders. Je wilt weten wie je nou echt bent en welke richting je nou echt op moet. En ik ga heel goed samen met je ziel. Handig, toch? Warning: sta niet gek te kijken als 2019 een bijzonder jaar wordt in positief opzicht.

We zijn als mensen kwijtgeraakt wie we in essentie zijn en er is behoefte aan dit weer terug te krijgen. Daar help ik bij. Ik doe niks meer dan vanuit een hogere laag met je aan de telefoon zitten. Ik vertaal wat je diep van binnen voelt en mag doen om tot je echte zelf te komen.

Ja oké, maar wat kan ik verwachten?
No worries, ik ga je niet betoveren, ook niet bezweren, maar laat jou tot inzichten komen die in één klap alles duidelijk maken. Jij zit gewoon heel ontspannen met je ogen dicht en ik ga specifiek luisteren naar wat jullie ziel wil laten horen. En ja, dat is best magisch, kan ik je vertellen.

Thema’s komen aan bod die voor iedereen in de groep relevant zijn op dit moment in je leven.
Daarnaast kom jij persoonlijk mogelijk ook aan bod in de afstemming. Dan laat ik horen wat jouw ziel specifiek zegt, soms wil een boodschap namelijk heel graag specifiek naar voren worden gebracht. Dat kan in eerste instantie confronterend zijn, maar deze confrontatie is nodig, zodat je verder kan in je leven. Vergeet niet: ook deze persoonlijke boodschappen zijn voor alle mensen in de groep relevant.

Naast woorden gebeurt er in deze sessie veel in en door de energie waar jouw ziel en ik mee werken. Je gaat merken dat er dingen in beweging worden gebracht. Om je daar tijdens de sessie al bewust van te maken gebruik ik het lichaamsbewustzijn vaak als ingang.

Na afloop is er ruimte voor wat korte vragen. Mocht je daarna nog behoefte hebben aan een één-op-één sessie, dan kun je gemakkelijk een afspraak met me maken.

Onder het genot van een kop thee en heerlijke vegan hapjes van Johannes van Leeuwarden Lounge.

Voor wie?
Voor iedereen die behoefte heeft aan verrijking en duidelijkheid in zijn of haar leven.
En die de magie wil gaan voelen om in lijn met je zielsmissie te leven.
Voor wie dit samen met een intieme groep op een laagdrempelige manier wilt ontdekken.

Praktisch?
Datum: Zaterdag 26 januari
Tijd: 15:00 – 17:00 uur
Locatie: Sweat Series, Emmakade 59, Leeuwarden
Kosten: Kennismakingsprijs €19,95. Koop je ticket
hier.

Je mag de sessie opnemen met voice-recorder op je mobiel.


Heb je een vraag? Stel ‘m gerust!