No bullshit. Be real.

DSC_0042.jpg

Het is tijd voor echt…

Eigenlijk wordt het best een modeterm, dat ‘Terug naar echt’. Want: wat is ‘echt’ nou eigenlijk? Heel simpel. Dat wat jij van binnen bent. Your true auhtentic self. We worden geconfronteerd en opgegroeid met bepaalde overtuigingen die voor waarheid worden gezien, maar die bullshit zijn. We creëren maskers, die we nog steeds dagelijks opzetten: het ego. Tijd dus voor echt, voor je ‘echte’ zelf.

Overigens is het niet gemakkelijk om jezelf weer terug te vinden hoor. Dat gebeurt niet even in één sessie. Daar zijn meerdere sessies voor nodig. Maar het kan wel net even die eye-opener geven. Die ene eye-opener die je bij heel veel ‘spirituele bijeenkomsten’ nooit gaat vinden. Want ook in de spiritualiteit wordt aardig wat onzin verkondigd. In deze sessie wil ik je duidelijkheid meegeven. Niets meer, niets minder.

Wat ga ik doen in de groepsreading van 1 maart?

Ik ga je jezelf laten horen. Je true autentic self dus. Want iedereen hoort, meerdere malen per dag z’n ziel. Alleen zijn we niet zo gewend om het als zodanig te herkennen of ernaar te luisteren. Toch heb je mij gevraagd dit aan je te vertellen. Oooeee, spannend en lekker vaag, want hoe kan ik dit nou aan jou vertellen? Het is heel simpel: het wil anders. Je wilt weten wie je nou echt bent en welke richting je nou echt op moet. En ik ga heel goed samen met je ziel. Handig, toch? Warning: sta niet gek te kijken als je leven gaat veranderen op een hele positieve manier.

We zijn als mensen kwijtgeraakt wie we in essentie zijn en er is behoefte aan dit weer terug te krijgen. Daar help ik bij en daar kan geen voorbedacht plan of doel tegenop. Ik doe niks meer dan vanuit een hogere laag met je aan de telefoon zitten. Ik vertaal wat je diep van binnen voelt en mag doen om tot je echte zelf te komen.

Programma:
Ik ga je helpen je ziel te voelen. De markers te herkennen als jouw ziel tegen je praat. En glashelder te krijgen wat jij het liefste doet vanuit die kern.

Ja oké, maar wat kan ik verwachten?

No worries, ik ga je niet betoveren, ook niet bezweren, maar laat jou tot inzichten komen die in één klap alles duidelijk maken. Jij zit gewoon heel ontspannen met je ogen dicht en ik ga specifiek luisteren naar wat jullie ziel wil laten horen. En ja, dat is best magisch, kan ik je vertellen.

Thema’s komen aan bod die voor iedereen in de groep relevant zijn op dit moment in je leven.
Daarnaast kom jij persoonlijk mogelijk ook aan bod in de afstemming. Dan laat ik horen wat jouw ziel specifiek zegt, soms wil een boodschap namelijk heel graag specifiek naar voren worden gebracht. Dat kan in eerste instantie confronterend zijn, maar deze confrontatie is nodig, zodat je verder kan in je leven. Vergeet niet: ook deze persoonlijke boodschappen zijn voor alle mensen in de groep relevant.

Naast woorden gebeurt er in deze sessie veel in en door de energie waar jouw ziel en ik mee werken. Je gaat merken dat er dingen in beweging worden gebracht en er heling plaatsvindt. Om je daar tijdens de sessie al bewust van te maken gebruik ik het lichaamsbewustzijn vaak als ingang.

In de sessie is er ruimte voor een paar vragen. Mocht je daarna nog behoefte hebben aan een één-op-één sessie, dan kun je gemakkelijk een afspraak met me maken.

Uiteraard krijg je een kopje thee en wat lekkers.  Fuel voor the soul.

En als ik al een keer geweest ben- heeft het dan een meerwaarde om nog een keer te komen?

Yes, juist. Elke sessie brengt je dieper bij je ziel. Het is een ongoing proces. Je bent nooit klaar (en dat is maar goed ook).
Hoe vaker je komt des te sterker wordt de lijn met je ziel en hoe sneller je weer jezelf wordt.
Als jij behoefte voelt om tot de ultieme verrijking in je leven te komen- be there!

Wanneer?
Vrijdag 1 maart
19u - 21u

Ontvangst is tussen 19u en 19.15u. Om 19.15u start de groepsreading.

Waar?
Kerkje van Swichum
Ayttadyk 3, Swichum
Vlakbij Leeuwarden

Voor wie?
Voor iedereen die behoefte heeft aan verrijking en duidelijkheid in zijn of haar leven.
En die de magie wil gaan voelen om helemaal één te worden met je echte zelf.
Voor wie dit samen met een intieme groep op een laagdrempelige manier wilt ontdekken

Kosten:

€19,95 euro
Bestel je ticket hier.

Wees op tijd, want de groepsreadingen zitten snel vol. Enjoy the magic en tot snel!

 

Heb je een vraag? Stel ‘m gerust!