New Year’s Resolutions

Schermafbeelding 2019-01-10 om 09.18.32.png

Dit event maakt 2019 een bijzonder jaar voor jou…

 
New Year’s Resolutions. Je kent ze wel: ‘Ik moet dit, ik moet dat’. We smeden plannen, we stellen doelen voor een nieuw jaar. Maar weet jij eigenlijk wel wat jouw plannen en doelen moeten zijn? Passen ze wel bij je? Komen die wel uit je diepste essentie? Of zit ego een beetje in de weg? Tijdens de groepssessie van 1 februari, wordt één ding in ieder geval duidelijk: je mag gaan handelen vanuit rust. En die rust ga ik je geven.

Wat ga ik doen in de groepssessie van 1 februari?

Ik ga je jezelf laten horen. Wel je meest wijze en diepste zelf. Je ziel. Jij hebt mij gevraagd dit aan je te vertellen. Oooeee, spannend en lekker vaag, want hoe kan ik dit nou aan jou vertellen? Het is heel simpel: het wil anders. Je wilt weten wie je nou echt bent en welke richting je nou echt op moet. En ik ga heel goed samen met je ziel. Handig, toch? Zo voor het nieuwe jaar. Warning: sta niet gek te kijken als 2019 een bijzonder jaar wordt in positief opzicht.

We zijn als mensen kwijtgeraakt wie we in essentie zijn en er is behoefte aan dit weer terug te krijgen. Daar help ik bij en daar kan geen voorbedacht plan of doel tegenop. Ik doe niks meer dan vanuit een hogere laag met je aan de telefoon zitten. Ik vertaal wat je diep van binnen voelt en mag doen om tot je echte zelf te komen.

Programma:
Zo aan het begin van een nieuw jaar is iedereen bezig met goede voornemens. De doelen die we onszelf stellen zijn alleen vaak niet in lijn met onze echte kern. Resultaat: stress en het gevoel dat je faalt halverwege februari. Kan niet de bedoeling zijn, right?

Dat kan anders. Als je luistert naar wat je hart a.k.a. je ziel zegt, dan ga je duidelijk voelen wat voor jou echt belangrijk is. Welke verbindingen mag je gaan leggen, met welke mensen? Welke activiteiten kun je ondernemen? En welke stappen mag je zakelijk/ of carrière-wise gaan zetten. Het kan namelijk heel simpel. Onze kern weet zoveel meer dan we vaak met ons hoofd nog verstaan. Logisch, want we worden dagelijks overspoeld door gedachtes en prikkels.

Naar die kern, daar ga ik je mee naartoe nemen. Je hoort via mij jouw kern. En dat maakt een heleboel helder en een stuk lichter. Zo kom je tot de ultieme verrijking van jezelf in 2019. Dat geeft rust en een heleboel inzichten.

Ja oké, maar wat kan ik verwachten?

No worries, ik ga je niet betoveren, ook niet bezweren, maar laat jou tot inzichten komen die in één klap alles duidelijk maken. Jij zit gewoon heel ontspannen met je ogen dicht en ik ga specifiek luisteren naar wat jullie ziel wil laten horen. En ja, dat is best magisch, kan ik je vertellen.

Thema’s komen aan bod die voor iedereen in de groep relevant zijn op dit moment in je leven.
Daarnaast kom jij persoonlijk mogelijk ook aan bod in de afstemming. Dan laat ik horen wat jouw ziel specifiek zegt, soms wil een boodschap namelijk heel graag specifiek naar voren worden gebracht. Dat kan in eerste instantie confronterend zijn, maar deze confrontatie is nodig, zodat je verder kan in je leven. Vergeet niet: ook deze persoonlijke boodschappen zijn voor alle mensen in de groep relevant.

Naast woorden gebeurt er in deze sessie veel in en door de energie waar jouw ziel en ik mee werken. Je gaat merken dat er dingen in beweging worden gebracht. Om je daar tijdens de sessie al bewust van te maken gebruik ik het lichaamsbewustzijn vaak als ingang.

Na afloop is er ruimte voor vragen. Mocht je daarna nog behoefte hebben aan een één-op-één sessie, dan kun je gemakkelijk een afspraak met me maken.

Wanneer?

Vrijdag 1 februari van 19u - 21u

Waar?

Scharnerweg 131 B Maastricht.

Uiteraard krijg je een kopje thee en wat lekkers.

Voor wie?
Voor iedereen die behoefte heeft aan verrijking en duidelijkheid in zijn of haar leven.
En die de magie wil gaan voelen om helemaal één te worden met je echte zelf.
Voor wie dit samen met een intieme groep op een laagdrempelige manier wilt ontdekken

Kosten:

Kennismakingsprijs voor Maastricht: €19,95 tickets koop je hier.

Wees op tijd, want de groepsreadingen zitten snel vol. Enjoy the magic en tot de 1 februari!


Heb je een vraag? Stel ‘m gerust!