Contact 


Wil je graag een afspraak maken voor een 1 op 1 reading? Dan kun je in mijn online agenda een passend moment kiezen. Klik hier.
Een sessie kan live, in mijn ruimte in Utrecht of digitaal via het programma Zoom.
Een reading duurt ongeveer een uur.
Je mag de sessie opnemen op de voice-recorder van je mobiel. Via Zoom kun je het op je computer recorden. Dan kun je het nog rustig na-luisteren.
M’n hond, Géke, is erbij. Zij werkt mee in de sessie. Als je voor een sessie naar Utrecht komt en allergisch bent of niet zo'n fan geef het even aan bij het maken van een afspraak. 

Ter info: Ik ga luisteren naar je ziel. Die weet alles al. Voorinformatie is niet nodig. Het is juist fijner voor mij om blanco een reading in te kunnen gaan.
Een reading is geen kleinigheid. Je komt bij mij op de waarheid te horen. Het is alleen maar menselijk dat dat ook pijn gaat oproepen. De sacred space die ik neerzet vraagt van jou om te luisteren en niet in dialoog te gaan met wat je ontvangt.
Iedere reading is uniek en kan aardig wat in je losmaken. Dit betekent ook dat er vragen kunnen opdoemen na wat ik je allemaal heb verteld. Dat is een logisch proces. Luister altijd eerst zelf wat deze vragen betekenen (vaak weet je diep van binnen het antwoord al), maar mocht het niet duidelijk zijn, boek dan een nieuwe sessie in ( 1 op 1 of groepssessie). Ik beantwoord geen vragen per mail/sms/whatsapp. Waarom niet vraag je je misschien af? Omdat dit mij veel energie kost en ik er dan niet optimaal voor je kan zijn.


Voor alle andere vragen:


Of bel: (+31) (0)6 41 31 10 62

Of mail naar:  info@saskianefkens.nl