Back to All Events

Groepsreading- No Bullshit. Be Real. - Eindhoven

Het is tijd voor echt….

Eigenlijk wordt het best een modeterm, dat ‘Terug naar echt’. Want: wat is ‘echt’ nou eigenlijk? Heel simpel. Dat wat jij van binnen bent. Your true auhtentic self. We worden geconfronteerd en opgegroeid met bepaalde overtuigingen die voor waarheid worden gezien, maar die bullshit zijn. We creëren maskers, die we nog steeds dagelijks opzetten: het ego. Tijd dus voor echt, voor je ‘echte’ zelf.

Overigens is het niet gemakkelijk om jezelf weer terug te vinden hoor. Dat gebeurt niet even in één sessie. Daar zijn meerdere sessies voor nodig. Maar het kan wel net even die eye-opener geven. Die ene eye-opener die je bij heel veel ‘spirituele bijeenkomsten’ nooit gaat vinden. Want ook in de spiritualiteit wordt aardig wat onzin verkondigd. In deze sessie wil ik je duidelijkheid meegeven. Niets meer, niets minder.

Lees er meer over hier.


Datum: Vrijdag 22 maart
Tijd: 19:30 - 21:30 uur
Plek: Kleine berg 62, Eindhoven
Kosten: €24,95. Kom je met iemand samen dan betaal je 45,- voor 2 tickets!
Tickets: klik
hier.